Φουσκωτά σκάφη

MAR-C0

marco rib boats

Η MAR-CO ταξιδεύει πάνω από 50 χρόνια. 50 χρόνια δουλειάς, έρευνας, μεγάλης εμπειρίας και συνεχών ανανεώσεων. Μια πλούσια κληρονομιά που ζει στα φουσκωτά, προσχεδιασμένα και κατασκευασμένα σήμερα. Φουσκωτά που πλεονεκτούν στη σταθερότητα, στην καλή δόμηση, στα χρώματα και στους τύπους της μόδας. Φουσκωτά με άπειρες λύσεις όπως, χώρος για τα σκι, θέση σωσιβίων στην πρύμνη, δυνατότητα το εμπρός τμήμα να μετατρέπεται σε κρεβάτι ηλιοθεραπείας. Φουσκωτά έτσι ώστε ο εσωτερικός χώρος να αλλάζει για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις. Φουσκωτά μελετημένα στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να είναι πρακτικά και λειτουργικά. Φουσκωτά MAR-CO, μια επιλογή που διαρκεί στο χρόνο..

RENIER

Cantieri Renier

Οι απαρχές του ναυπηγείου μας έχουν τις ρίζες τους στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν έγιναν τα πρώτα βήματα στον τομέα του yachting.

Το 2014, το σημείο καμπής φτάνει: αφού ξεκίνησε αρχικά η παραγωγή του φουσκωτού σκάφους Freedom RS58, χάρη στις μεγάλες αποσκευές εμπειρίας που συσσωρεύτηκαν με τα χρόνια, αντιμετωπίζεται η νέα και συναρπαστική πρόκληση με το έργο R9, το οποίο θα οδηγήσει στην κατασκευή των φουσκωτών σκαφών. Μάρκα Renier.

Η σχεδιαστική βάση των φουσκωτών σκαφών Renier βασίζεται σε ένα ισορροπημένο μείγμα της εμπειρίας του Luigi Renier, ενός μεγάλου λάτρη της θάλασσας και πρώτου χρήστη των σκαφών, μαζί με έμπειρους σχεδιαστές. Αυτός ο συνδυασμός εμπειρίας, πάθους και προηγμένου σχεδιασμού, ο οποίος χρησιμοποιεί προγράμματα 3D και τον μετέπειτα αριθμητικό έλεγχο των μοντέλων, σημαίνει ότι η σειρά των σκαφών μας δημιούργησε γρήγορα μια πολύ ακριβή ταυτότητα, η οποία συνδυάζει εμβληματικό στυλ, άνεση. απόλυτες και άριστες ιστιοπλοϊκές ιδιότητες μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο οικογενειακό συναίσθημα, που αγαπήθηκε από τους πιο προσεκτικούς και απαιτητικούς ιδιοκτήτες.

Το πρώτο R9, το πρωτότυπο, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016, μετά από περισσότερους από 18 μήνες που χρησίμευσαν για την ολοκλήρωση του σχολαστικού σχεδιασμού, της ανάπτυξης μοντέλων και της δημιουργίας καλουπιών. Από τότε αναπτύσσουμε συνεχώς νέα έργα, δημιουργώντας μοντέλα σε διαφορετικά μεγέθη και εκδόσεις. Το 2018 μπαίνει στην παραγωγή το μοντέλο R6, ένα σκάφος που επαναπροσδιορίζει την έννοια των χώρων σε σκάφη αυτού του μεγέθους. Το 2019 ορίζονται και λανσάρονται τρία νέα μοντέλα: R8 Tourer, R8 EFB και R9 Tourer που παρουσιάζονται στη σημαντική βιτρίνα του Boat Show των Καννών.

Το 2021 ήταν η χρονιά της παρουσίασης δύο νέων μοντέλων: μια νέα ναυαρχίδα R11 που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Yachting των Καννών που προτάθηκε αρχικά στην ανοιχτή έκδοση (θα υπάρχουν καταλύματα για δύο άτομα και μια αναδιπλούμενη τουαλέτα μέσα στην κονσόλα) και, με την ευκαιρία η 61η έκθεση σκαφών της Γένοβας, της R7.